چگونه برای کاهش کمر درد برای بیماران PKD

چگونه برای کاهش کمر درد برای بیماران PKD

سلام آقا. من PKD. و من از درد های جدی است. می توانید آن را به طور طبیعی درمان؟

PKD (بیماری کلیه پلی کیستیک) یک اختلال کلیوی ژنتیکی، که بدان معنی است 50٪ شانس برای کودکان از بیماران به بیمار مبتلا به PKD وجود دارد. اگر هر دو پدر و مادر باید به PKD، ممکن است برای کودکان به PKD خواهد تا 75٪ افزایش می یابد تا.

علاوه بر این، به عنوان کیست در کلیه توسعه، کلیه خواهد شد ذره ذره زخمی شدند. در نهایت، هیچ عملکرد کلیه را ترک خواهد کرد.

بنابراین، برای بیماران مبتلا به PKD، آنها می خواهم برای پیدا کردن یک درمان طبیعی و معتبر به بازگشت به سالم است.

همانطور که کیست در حال رشد، کلیه بزرگتر خواهد بود. همچنین، کلیه بزرگتر خواهد بافتها و اندامهای نزدیک تنگ شوند. به طوری که، بیماران درد در پشت. در همین حال، زمانی که کیست پشت سر هم، بیماران باید درد در کلیه، معمولا، بیماران را بررسی خواهد کرد درد به عنوان یک درد پشت.

پس از آن، چگونه برای درمان کمر درد برای بیماران PKD؟

سم از بین بردن درمانی یک راه بهتر برای کمک به بیماران خلاص شدن از شر همه چیز غم انگیز است. با درمان، مایع در کیست انجام خواهد شد، حصول اطمینان از کیست محدود خواهد شد. و به این ترتیب، یک محیط داخلی سالم و تمیز به نظر می رسد برای محافظت از کلیه است. در همان زمان، آن را برای کلیه مفید می باشد به درمان های دیگر از جمله پزشکی میکرو چینی Osmotherapy، کامل حمام درمانی، چرخه درمان، سلول های بنیادی، فتیلهگذاری و غیره بهبود یافت.

اگر شما می خواهید برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر در مورد درمان برای کاهش کمر درد برای بیماران PKD، لطفا پیام زیر ترک و یا ارسال شرایط بیماری دقیق خود را به ایمیل / واتساپ ما است. ما در اسرع وقت به شما پاسخ خواهیم داد.

پست الکترونیک: sjzkidneyhospital@hotmail.com

واتساپ: +8618633865632

تاریخ انتشار : سه شنبه 29 فروردين 1396 | نظرات ()